batteryfordell.nl

Hoe vind je het model van je product?

Methode 1: Zoek het productlabel op uw computer.

U vindt het modelnummer op een label of sticker aan de buitenkant van de behuizing.

Als u een laptop of tablet bent, bevindt het label zich mogelijk op of nabij de:

• 1. Onderkant, onderkant of achterkant van het product.
  • 2. Batterij compartiment.
  • 3. Scherm, toetsenbordrand of polssteun.

Als u desktops en all-in-ones bent,het label staat mogelijk op de:

• 1. Achterkant, bovenkant of zijkant van de towerbehuizing.
  • 2. Onderste achterkant van de alles-in-één koffer of standaard

Here are examples of identification via Dell Model Name.

Voorbeeld 1: aan de onderkant van de schermrand of naast het toetsenbord
aan de onderkant van de schermrand of naast het toetsenbord

Voorbeeld 2: het label op de achterkant van de laptop
het label op de achterkant van de laptop

Voorbeeld 3: Op het opstartscherm "Power on"
Op het opstartscherm 'Power on'

Methode 2: Open de Dell SupportAssist-toepassing voor Windows.

SupportAssist is een Dell-applicatie die op uw computer is geïnstalleerd. Het maakt gebruik van updates en proactieve oplossingsfuncties om problemen te identificeren en te voorkomen. Wanneer u de applicatie opent, wordt uw productmodel weergegeven.

Methode 3: Toegang tot het BIOS van uw computer.

BIOS staat voor "basic input / output system." Wanneer u uw computer aanzet, wordt deze software eerst uitgevoerd om te controleren of uw hardware werkt, waarna Windows kan worden gestart. U kunt het BIOS openen om informatie over uw computer en de hardware te vinden zonder Windows te gebruiken.

Om uw productmodel te vinden met behulp van het BIOS:
  • 1Zet uw computer aan.
  • 2Zodra u het Dell-logoscherm ziet, drukt u eenmaal per seconde op de F2-toets om toegang te krijgen tot het BIOS. Als Windows start, moet u uw computer opnieuw opstarten nadat het opstarten is voltooid en het opnieuw proberen.
  • 3Zoek in het BIOS-menu het productmodel in de menutitel of vermeld onder Systeemnaam.

Snelle levering

30 Dagen Terugbetaling

1 jaar garantie

Veilig Betalen